Personenalarmering

Woont u zelfstandig en wilt u in geval van nood snel hulp krijgen dan kunt u gebruik maken van personenalarmering. Om alarm te kunnen slaan krijgt u een kleine alarmzender die u om uw hals of pols kunt dragen. Op die manier kunt u vanuit uw hele huis om hulp vragen. De melding wordt ontvangen door de zorgorganisatie waarmee u een contract sluit. Die zorgt er voor dat er direct iemand naar u toe komt. Afhankelijk van uw keuze kan dit een mantelzorger zijn of een medewerker van een zorgorganisatie.

U heeft een telefoonaansluiting nodig om personenalarmering aan te kunnen sluiten.

Zijn er medische redenen voor personenalarmering dan vergoed uw zorgverzekeraar mogelijk een deel van de kosten.

Abonnement op personenalarmering

Wanneer u zelfstandig woont, is het een veilig gevoel wanneer u in geval van nood op de hulp van de medewerkers van Stichting Eykenburg kunt rekenen.

Abonnement op personenalarmering

U wilt graag zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Maar wel op een veilige en verantwoorde manier. Personenalarmering kan dan een oplossing zijn.

Abonnement op personenalarmering

U wilt graag zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Maar wel op een veilige en verantwoorde manier. De Personenalarmering van Florence zorgt ervoor dat u in geval van nood altijd iemand kunt bereiken.

Abonnement op personenalarmering

Met personenalarmering van HWW zorg kunt u in noodsituaties altijd de buitenwereld waarschuwen. Eén druk op de knop van het zendertje om uw hals is genoeg.

Abonnement op personenalarmering

Met personenalarmering van WZH kunt u altijd hulp inroepen in geval van nood. Met één druk op de knop heeft u direct contact met de alarmcentrale.

    Aantal per pagina: