Activiteiten Schevenings Ontmoeten en bewegen bij SVC '08

Locatie

Van Brienenlaan 15D, 2244 BP, Wassenaar
070 4162020
Website
sociaalwerk@welzijnscheveningen.nl

Activiteit informatie

Omschrijving

Vanaf wijk- en dienstencentrum het Couvéehuis, op de Frankenslag 139 te Den Haag, vertrekt er een busje van Welzijn Scheveningen naar SVC’08. Deze vertrekt om 10.30 uur en brengt u rond 14.30 uur vanaf SVC’08 terug naar het Couvéehuis.

U wordt bij SVC ‘08  ontvangen met een kopje koffie of thee. In de ochtend is er (stoel-)gym onder leiding van een sportinstructeur. Terwijl u meedoet met de (stoel-)gym of heerlijk geniet van het zonnetje op het terras, wordt er een warme maaltijd klaargemaakt door vrijwilligers of de leerlingen en begeleiders van het ROC Mondriaan en SVC’08. Na de maaltijd kunt u met begeleiding wandelen op het prachtige landgoed Clingendael. Heeft u meer zin om gezellig na te tafelen of een gezelschapsspel te spelen, dan kan dat ook.

Voor meer informatie of uw aanmelding, kunt u van maandag tot en met vrijdag van 9.00-17.00 uur contact opnemen met het Sociaal Werk van Welzijn Scheveningen, telefonisch of via de mail.

Voor wie?

Senioren en hun mantelzorgers

Wanneer?

Donderdag 10.30-14.30 uur

Kosten

Eigen bijdrage

Deze activiteit wordt u aangeboden door

Schevenings Ontmoeten en bewegen bij SVC '08

Schevenings Ontmoeten en bewegen bij SVC '08 is onderdeel van Haags Ontmoeten. Het is een plek om te ontmoeten, ervaringen te delen en te ontspannen.Routebeschrijving bekijken