Selecteer een pagina

Dagverzorging

Dagverzorging is een combinatie van dagopvang en zorg. U gaat dan overdag een aantal dagen per week naar een zorginstelling. Een zorginstelling geeft persoonlijke begeleiding en verzorging. Bijvoorbeeld hulp bij het eten. U krijgt ook begeleiding in een groep.

U krijgt eventueel verpleegkundige hulp. Bijvoorbeeld bij het innemen van medicijnen. Of bij het verzorgen van wonden. U bent ’s avonds en ’s nachts weer gewoon thuis. Daar bieden de thuiszorg of de mantelzorger u hulp.

Dagverzorging is een tijdelijke oplossing terwijl u wacht op een plek in een verzorgingshuis. Of om overbelasting van uw mantelzorger te voorkomen. Om gebruik te kunnen maken van dagverzorging heeft u een Wmo advies of Wlz-indicatie nodig.

Dagprogramma Evita Lokaal

Evita biedt een dagprogramma waarin nieuws, kunst, cultuur, literatuur en creativiteit centraal staan.

Dagverzorging in Mariahoeve

Woont u nog zelfstandig maar heeft u meer ondersteuning nodig dan uw mantelzorger of thuiszorg kunnen bieden? Dan is dagverzorging mogelijk iets voor u.

Dagverzorging in een woonzorgcentrum

Woont u zelfstandig en laat uw geheugen u soms in de steek? Wordt het voor u moeilijker om dagelijkse handelingen uit te voeren? Dan kunt u deelnemen aan onze groepsactiviteiten.

Groepsverzorging

De dagactiviteiten van Rivierenbuurt in de Stationsbuurt zijn erop gericht langer thuis wonen mogelijk te maken.

    Aantal per pagina: