Selecteer een pagina

Buurtpunt Connect

Hoofdlocatie

organisatie logo
De Dreef 4, 2542 NJ, 's-Gravenhage
06 41472826


Over deze organisatie

Wat doet de organisatie?

Buurtpunt Connect (voorheen pandje 4) is een buurtpunt voor bewoners uit Vrederust, de Dreven en de Gaarden. Bij het buurtpunt is een ieder welkom voor ontspanning en ontmoeting. 
Maar ook voor ontwikkeling in bijvoorbeeld taal, kunst en cultuur.

Daarnaast kunnen bewoners hier terecht voor laagdrempelige ondersteuningsvragen als het gaat om allerlei sociale- en maatschappelijke vraagstukken.
Buurtpunt Connect werkt samen met Helpdesk Geldzaken, Social Casemanagement, de GGD, Den Haag Werkt en Jongerenpunt070 om bewoners zoveel mogelijk ondersteuning te bieden om zelfredzamer te kunnen worden. 

Tijdens de Connect Ochtend, op alle werkdagen tussen 9 tot 13 uur, kunnen bewoners binnenlopen voor een kop koffie, een goed gesprek en zijn er openbare werkplekken beschikbaar, voor wanneer thuiswerken niet mogelijk is.

Tussen 12 en 13 uur is een eenvoudige lunch beschikbaar. 

Op werkdagen vanaf 13 uur en het weekend, is Buurtpunt Connect geopend voor activiteiten voor alle doelgroepen. Denk hierbij aan huiswerkbegeleiding voor kinderen, NL les voor volwassenen, tekenlessen en leuke activiteiten voor kinderen, vrouwen en ouderen. Voor het volledige programma, kom langs bij Buurtpunt Connect of houd de social media pagina’s en onze website (nog in de maak) in de gaten. 

Coördinator van Buurtpunt Connect is Stefan Lakhichand. Benader hem voor vragen en voor samenwerkingsmogelijkheden. 

Routebeschrijving bekijken