Selecteer een pagina

Gratis tweedehands kleding, schoenen, tassen en babyspullen

Locatie


Activiteit informatie

Omschrijving

De kledingbank heeft goede, gebruikte kleding, schoenen, tassen en babyspullen. De KledingBank is er voor mensen die in Den Haag (en daaraan grenzend) wonen. 

Tijdens de vakantie is De Kledingbank gesloten. Daarna is De KledingBank alleen op afspraak geopend. Zonder afspraak kunt u niet langskomen om kleding te halen. Ook als u zich aan wilt melden of uw pas wilt verlengen maakt u een afspraak via e-mail of whatsapp. U hoort van ons op welke locatie u wordt verwacht.

Bij inschrijving vraagt De Kledingbank een bewijs van het minimuminkomen en, eventueel, een Ooievaarspas, ID-kaart, paspoort of verblijfsstatus. Bent u doorverwezen door het maatschappelijk werk, financiële hulpverleners of de voedselbank dan ontvangt De KledingBank van hen het ingevulde inschrijfformulier. Na inschrijving krijgt u een klantenpas voor 1 jaar, na een jaar worden de gegevens weer gecontroleerd.

 

Voor wie?

Alle leeftijden

Wanneer?

Kosten

Gratis

Deze activiteit wordt u aangeboden door

KledingBank Den Haag

De KledingBank is er voor mensen met een laag inkomen die in Den Haag (en daaraan grenzend) wonen. De KledingBank is alleen op afspraak geopend.