Selecteer een pagina

Haagse Dominicus

De Haagse Dominicus is een oecumenische geloofsgemeenschap voor nieuwe bezieling. Vanuit onze betrokkenheid op mens en maatschappij komen we tweemaal per maand bij elkaar voor een eigentijdse viering met aansprekende teksten en liederen. 

Vergadering van gelovigen Den Haag

De Vergadering van Gelovigen is een gemeenschap van christenen zonder vaste voorganger of predikant.  Gemeenschappen met deze achtergrond aangeduid met verschillende namen, zoals: Christelijke gemeente, Broedergemeente, Vergadering van Gelovigen, Gemeente in die...

Hervormde Wijkgemeente Bethlehemkerk

De Bethlehemkerk in Segbroek is een gemeente voor de hele stad. We hechten er aan om vooral een hervormde gemeente te zijn en te blijven binnen de PKN.

Polska Parafia Den Haag

De parochie in Kortenbos (Centrum) is er voor elke rooms-katholiek, niet alleen van Poolse nationaliteit, die in de provincie Zuid-Holland of Zeeland woont en die zijn of haar geestelijk-religieuze band wil onderhouden met de Poolse cultuur. 

Bethel International Church

Bethel International Church (BIC) is een Engelstalige christelijke kerk. De zondagsdiensten worden gehouden in Mariahoeve.