Selecteer een pagina

Kennisbank gendergelijkheid, vrouwenrechten en meer

De kennisbank is dé zoekplaats voor alle vragen rondom wereldwijde gendergelijkheid en respect voor vrouwenrechten en alle thema’s waar WO=MEN, haar leden en partners zich voor inzetten. Deze informatie is door WO=MEN geschreven en verzameld.

Wo=men

Wo-men strijdt voor gelijke machtsverhoudingen tussen vrouwen, mannen en gender non-conforme personen. Dat doen we wereldwijd en ook in Nederland. Want seksuele oriëntatie en genderidentiteit mogen nergens leiden tot ongelijke behandeling. 

Stichting Vobis

Stichting Vobis (voorheen Hindustani) in Segbroek is een zelforganisatie die zich sterk inzet voor de gemeenschap, ongeacht nationaliteit, afkomst, cultuur of seksuele geaardheid. Wij besteden aandacht aan aspecten zoals: sociale cohesie en saamhorigheid, sociale en...

MOC Schilderswijk

Het Multicultureel Ontmoetingscentrum Schilderswijk (MOC) is in 2007 opgericht door de katholieke kerk in de Schilderswijk. Het is een plek waar mensen van verschillende religieuze en culturele achtergronden elkaar kunnen ontmoeten. Inmiddels is het een...

Zelfstandig en zelfredzaam worden

Iedereen moet de kans krijgen zich te ontwikkelen en mee te doen in de samenleving. Iemand die niet wordt geaccepteerd, kan niet meedoen. Allekanten zet zich in voor alle wijkbewoners, vrouwen en mannen. Zodat zij eigen keuzes kunnen maken en kansen krijgen.