Selecteer een pagina

MOC Schilderswijk

Het Multicultureel Ontmoetingscentrum Schilderswijk (MOC) is in 2007 opgericht door de katholieke kerk in de Schilderswijk. Het is een plek waar mensen van verschillende religieuze en culturele achtergronden elkaar kunnen ontmoeten. Inmiddels is het een...

Zelfstandig en zelfredzaam worden

Iedereen moet de kans krijgen zich te ontwikkelen en mee te doen in de samenleving. Iemand die niet wordt geaccepteerd, kan niet meedoen. Allekanten zet zich in voor alle wijkbewoners, vrouwen en mannen. Zodat zij eigen keuzes kunnen maken en kansen krijgen.

Deelnemen in serviceclub Zonta

Zonta Den Haag 1 is een serviceclub van actieve en ambitieuze vrouwen met een zelfstandig of leidinggevende positie in beroep. Wij werken aan de verbetering van de juridische, professionele, politieke en economische status van vrouwen. Zonta organiseert...

Kennisbank gendergelijkheid, vrouwenrechten en meer

De kennisbank is dé zoekplaats voor alle vragen rondom wereldwijde gendergelijkheid en respect voor vrouwenrechten en alle thema’s waar WO=MEN, haar leden en partners zich voor inzetten. Deze informatie is door WO=MEN geschreven en verzameld.

Stichting Escamp voor vrouwen

Stichting Escamp voor vrouwen is een stichting van, voor en door vrouwen. De stichting zet zich in voor het versterken van de economische en sociale positie van vrouwen in Escamp. Niemand hoeft alleen te staan.